Flexleasing

Z

Vil du lease 1 år, 2 år eller 3 år?

Hvad enten dit behov er leasing i ét år eller fast bil de næste to eller tre år, kan Ramsbæk & Andersen ApS indfri dit kørselsbehov med en gennemskuelig kontrakt og en aftale om prisgaranti.
Z

Vi skifter gerne modellen ud

Er du til vind i cabriolet’en i sommermånederne og de mere solide dæk, når sneen falder? Du vælger selv, hvor mange måneder du ønsker bilen indregistreret med sæsonleasing.
Z

Udvidet garanti giver optimal tryghed

Du kan fastlåse din månedlige udgift med en garantiforsikring til eventuelle uforudsete udgifter og reparationer. Det giver økonomisk tryghed og god nattesøvn.
Z

Flexleasing af brugte biler giver mere bil for pengene!

Med flexleasing får du den ultimative kombination af frihed og sikkerhed. Det giver køreglæde på vejene, hver dag.

Hvis du overvejer flexleasing, er der flere leasingformer, du kan vælge imellem. De typiske former er privatleasing og erhvervsleasing, ligesom splitleasing eller sæsonleasing kan være det rigtige valg for dig. Vi yder solid og ærlig rådgivning, så du kan vælge netop den leasingform, der passer til dig, til dine behov og til din økonomi. Og til din nye bil.

Z

Eksklusivitet til priser, hvor de fleste kan være med

De fleste har en økonomisk ramme, også når det gælder biler. Du kan enten sige ja tak til en lille, ny minibil eller ja tak til en sikker, brugt drømmebil med stor udstyrspakke. Med Ramsbæk & Andersens flexleasing kan du komme ud at køre i eksklusive biler til fornuftige priser. Det er billigere, end du tror.
Z

Tryghed er at kende udgifterne

Ramsbæk & Andersens mål er at skabe sikker rådgivning og gennemsigtighed. Det giver trygge kunder. Som leasingtager skal du kende alle udgifterne forbundet med din bil fra dag 1, og indtil du stiller den hos os igen.

flexleasing til private

Privatleasing er gennem de senere år blevet meget populært på det danske bilmarked, og mange vælger de store fordele, der er, ved at lease bilen frem for at købe den. En af de mest betydende fordele er den tryghed, det giver at kende udgifterne til bilen, fordi du betaler en fast månedlig ydelse.

Fleksibilitet er der også i muligheden for at få en relativ kort leasingperiode. Det betyder med andre ord, at du kan skifte bil, når din livssituation ændrer sig. Det kan være, at I får børn og har brug for en større bil, eller børnene bliver større, og I ønsker at have to biler. Med privatleasing tilbyder Ramsbæk & Andersen både en fleksibel og en sikker, nem løsning.

Hvis du ønsker det, kan vi koble din ydelse på en garantiforsikring, så du aldrig oplever uventede udgifter til reparationer, der ikke er dækket af kaskoforsikringen. Så kan både du, ægtefællen og børnene trille trygt ud på vejene.

Flexleasing til erhverv

Erhvervsleasing fungerer på nøjagtigt samme måde som flexleasing. Den eneste væsentlige forskel er, at virksomheden betaler udgifterne, der er forbundet med leasingen.

Erhvervsleasing af brugte biler frigiver likviditet, så du kan bruge ressourcerne på andre investeringer i dit firma. Der er samme store fleksibilitet ved erhvervsleasing, hvis du ønsker at udskifte din bil.

Hvis du ønsker at benytte den erhvervsleasede bil til privat kørsel, skal du beskattes efter reglerne om fri bil. Klik her for at læse mere om, hvordan beskatning af fri firmabil fungerer.

Splitleasing

Du skal overveje splitleasing, hvis du har en lækker firmabil, du også gerne vil bruge lidt til privat kørsel. Med splitleasing deler – eller splitter – du og virksomheden leasingaftalen mellem jer. Når du vælger at splitlease, slipper du for beskatning af fri bil, og du skal kun betale, når du bruger bilen privat.

Hvis du fx bruger bilen 80% af tiden til erhvervskørsel og 20% til privatkørsel, skal du kun betale 20% af bilens driftsomkostninger inkl. den månedlige ydelse.

Ramsbæk & Andersen rådgiver jer gerne om splitleasing, så I kan vurdere, om det er den rigtige løsning for jer. Vi kigger på bilens pris, kørte antal kilometer pr. år og fordelingen af kørslen mellem privat kørsel og erhvervskørsel.

Sæsonleasing

Med sæsonleasing kan du køre sportsvogn om sommeren og sætte dig ind i en stabil firehjulstrækker, når det sner. Fordelen ligger i, at du kun skal betale registreringsafgift for de måneder, hvor bilen aktivt benyttes.

Er du på jagt efter en ny bil?

 

Vi arbejder for at du kan få din drømmebil til en pris som du kan betale! Giv os et kald, eller send os en mail, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dig.

Ramsbæk & Andersen

Strandvejen 60

2900 Hellerup

CVR: 39677172

 

Åbningstider:

 

Mandag 9:00 - 18:00
Tirsdag 9:00 - 18:00
Onsdag 9:00 - 18:00
Torsdag 9:00 - 18:00
Fredag 9:00 - 18:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale