Privatleasing

Z

Vil du lease 1 år, 2 år eller 3 år?

Hvad enten dit behov er leasing i ét år eller fast bil de næste to eller tre år, kan Ramsbæk & Andersen ApS indfri dit kørselsbehov med en gennemskuelig kontrakt og en aftale om prisgaranti.
Z

Vi skifter gerne modellen ud

Er du til vind i cabriolet’en i sommermånederne og de mere solide dæk, når sneen falder? Du vælger selv, hvor mange måneder du ønsker bilen indregistreret med sæsonleasing.
Z

Udvidet garanti giver optimal tryghed

Du kan fastlåse din månedlige udgift med en garantiforsikring til eventuelle uforudsete udgifter og reparationer. Det giver økonomisk tryghed og god nattesøvn.
Z

Flexleasing af brugte biler giver mere bil for pengene!

Med flexleasing får du den ultimative kombination af frihed og sikkerhed. Det giver køreglæde på vejene, hver dag.

Hvis du overvejer flexleasing, er der flere leasingformer, du kan vælge imellem. De typiske former er privatleasing og erhvervsleasing, ligesom splitleasing eller sæsonleasing kan være det rigtige valg for dig. Vi yder solid og ærlig rådgivning, så du kan vælge netop den leasingform, der passer til dig, til dine behov og til din økonomi. Og til din nye bil.

Z

Eksklusivitet til priser, hvor de fleste kan være med

De fleste har en økonomisk ramme, også når det gælder biler. Du kan enten sige ja tak til en lille, ny minibil eller ja tak til en sikker, brugt drømmebil med stor udstyrspakke. Med Ramsbæk & Andersens flexleasing kan du komme ud at køre i eksklusive biler til fornuftige priser. Det er billigere, end du tror.
Z

Tryghed er at kende udgifterne

Ramsbæk & Andersens mål er at skabe sikker rådgivning og gennemsigtighed. Det giver trygge kunder. Som leasingtager skal du kende alle udgifterne forbundet med din bil fra dag 1, og indtil du stiller den hos os igen.

Erhvervsleasing med prisgaranti

Erhvervsleasing er populært og meget fordelagtigt, når det handler om firmabiler. Firmabiler kører oftest mange kilometer, og samtidig ønskes der en god kørekomfort. Det finder man typisk bedst i større og dermed også dyrere biler.

Læs mere om, hvordan du som virksomhed og arbejdsgiver skal forholde dig til beskatning af fri bil samt alle fordelene ved erhvervsleasing længere nede.

Splitleasing med prisgaranti

Hvis en eller flere af dine ansatte ønsker at bruge firmabilen privat i begrænset omfang, kan splitleasing være en fordel for begge parter.

Vi har samlet privatkørsel og erhvervskørsel i samme leasingaftale og undgår dermed den dyre beskatning, mens dine ansatte stadig kan køre rigtig godt i privat regi.

Hvordan styres splitleasing? 

Hvis du ønsker splitleasing, monterer vi en GPS-tracker i bilen, og denne logger alle bilens ture. Din ansatte opdaterer så kørebogen med opdeling i henholdsvis private og erhvervsmæssige ture.

Det er en nem digital løsning med en fjernbetjening i bilen, via en app på mobilen eller med det personlige login på jeres online kørebog, som er tilgængelig fra enhver computer.

Hos Ramsbæk & Andersen sætter vi en ære i solid og reel rådgivning. Har du yderligere spørgsmål til de mange fordele ved splitleasing eller til leasing generelt, er du meget velkommen til at ringe os op eller sende os en forespørgsel.

Forsikring og garanti

Ramsbæk & Andersen ApS har en stor kundeportefølje og et tæt samarbejde med Købstædernes Forsikring. Det betyder, at vi kan tilbyde dig særdeles attraktive forsikringsvilkår, der også inkluderer vejhjælp. Langt størstedelen af vores kunder vælger således også denne løsning som den mest optimale.

Hvis bilen ikke længere er dækket af fabriksgaranti, tilbyder Ramsbæk & Andersen ApS en garantiforsikring på hele drivlinjen. Garantiforsikringen er en ideel løsning for dig, der ønsker at sætte dig ind bag rattet uden at bekymre dig om uforudsete reparationer i løbet af leasingperioden. Tryghed giver ren køreglæde.

Hvis du allerede er kunde og ønsker at gøre brug af forsikringen eller garantien, kan du læse mere her

Er du på jagt efter en ny bil?

 

Vi arbejder for at du kan få din drømmebil til en pris som du kan betale! Giv os et kald, eller send os en mail, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dig.

Ramsbæk & Andersen

Strandvejen 60

2900 Hellerup

CVR: 39677172

 

Åbningstider:

 

Mandag 9:00 - 18:00
Tirsdag 9:00 - 18:00
Onsdag 9:00 - 18:00
Torsdag 9:00 - 18:00
Fredag 9:00 - 18:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale