sæsonleasing

Z

Vil du lease 1 år, 2 år eller 3 år?

Hvad enten dit behov er leasing i ét år eller fast bil de næste to eller tre år, kan Ramsbæk & Andersen ApS indfri dit kørselsbehov med en gennemskuelig kontrakt og en aftale om prisgaranti.
Z

Vi skifter gerne modellen ud

Er du til vind i cabriolet’en i sommermånederne og de mere solide dæk, når sneen falder? Du vælger selv, hvor mange måneder du ønsker bilen indregistreret med sæsonleasing.
Z

Udvidet garanti giver optimal tryghed

Du kan fastlåse din månedlige udgift med en garantiforsikring til eventuelle uforudsete udgifter og reparationer. Det giver økonomisk tryghed og god nattesøvn.
Z

Flexleasing af brugte biler giver mere bil for pengene!

Med flexleasing får du den ultimative kombination af frihed og sikkerhed. Det giver køreglæde på vejene, hver dag.

Hvis du overvejer flexleasing, er der flere leasingformer, du kan vælge imellem. De typiske former er privatleasing og erhvervsleasing, ligesom splitleasing eller sæsonleasing kan være det rigtige valg for dig. Vi yder solid og ærlig rådgivning, så du kan vælge netop den leasingform, der passer til dig, til dine behov og til din økonomi. Og til din nye bil.

Z

Eksklusivitet til priser, hvor de fleste kan være med

De fleste har en økonomisk ramme, også når det gælder biler. Du kan enten sige ja tak til en lille, ny minibil eller ja tak til en sikker, brugt drømmebil med stor udstyrspakke. Med Ramsbæk & Andersens flexleasing kan du komme ud at køre i eksklusive biler til fornuftige priser. Det er billigere, end du tror.
Z

Tryghed er at kende udgifterne

Ramsbæk & Andersens mål er at skabe sikker rådgivning og gennemsigtighed. Det giver trygge kunder. Som leasingtager skal du kende alle udgifterne forbundet med din bil fra dag 1, og indtil du stiller den hos os igen.

Sæsonleasing med prisgaranti

Du kan vælge bil til sæsonen, opleve det fantastiske ved at køre cabriolet om sommeren og skridsikker firehjulstrækker om vinteren. Og den gode nyhed er, at det ikke behøver at koste dig udgifterne til at holde to biler. Hvorfor betale for, at den ene står stille den ene halvdel af året?

Skift bil der passer til sæsonen

Hos Ramsbæk & Andersen tilbyder vi sæsonleasing, så du fx to gange om året kan bytte bilen til den drømmebil, du gerne vil nyde sommeren eller vinteren i. Det er en fleksibel løsning, der giver dig køreglæde uanset årstid.

Fordelen ligger i, at du kun betaler registreringsafgift for de måneder, hvor du aktivt benytter bilen.

Hvordan fungerer sæsonleasing?

Vi sætter pladerne på den aktuelle bil og klarer indregistreringen fra den ene bil til den anden, fra den ene dag til den anden. Du betaler ikke den høje afgift i de måneder, bilen ikke bruges, og slipper for at have sportsvogn eller jeep stående med dyre plader på i de perioder, du ikke kører i dem.

Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige biler til dine behov til alle årstider. Med sæsonleasing skaber vi en tryg leasingaftale, så du er stærkt kørende i både solskin og frost.

Har du yderligere spørgsmål til sæsonleasings fordele, eller til hvordan det fungerer, er du meget velkommen til at ringe os op eller sende os en forespørgsel.

Er du på jagt efter en ny bil?

 

Vi arbejder for at du kan få din drømmebil til en pris som du kan betale! Giv os et kald, eller send os en mail, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bil til dig.

Ramsbæk & Andersen

Strandvejen 60

2900 Hellerup

CVR: 39677172

 

Åbningstider:

 

Mandag 9:00 - 18:00
Tirsdag 9:00 - 18:00
Onsdag 9:00 - 18:00
Torsdag 9:00 - 18:00
Fredag 9:00 - 18:00
Lørdag Efter aftale
Søndag Efter aftale